mukautetut jääkiekkomailat

Kuinka pitkä on jääkiekkopeli?

lähettänytFinnStar päälläsaattaa 3, 2022

Jääkiekko on yksi vanhimmista ja organisoiduimmista urheilulajeista Pohjois-Amerikassa, ja sillä on ammattilaisliigoja ympäri maailmaa. Hauska seikka, the Stanley Cup on vanhin pokaali ja vaikein voittaa Pohjois-Amerikan urheilussa. Mailla, joilla ei ole omaa ammattilaisliigaa, on joskus omat joukkueensa toisesta liigasta, kuten mannerjääkiekkoliigan HC Kunlun Red Star eli KHL (Venäjän "versio" National Hockey Leaguesta ) jotka pelaavat Pekingissä, Kiina. Tällä upealla pelillä on yksi yhteinen asia kaikissa liigoissa ja kielimuureissa, ja se on itse pelin perusasiat. Erityisesti aiomme puhua tyypillisen jääkiekkopelin pituudesta.

Kuinka Ling on jääkiekkopeli?

Jääkiekkopelien pituuden perusasiat tulevat kaikki mukaan aikaan. Yksinkertaisuuden vuoksi, aiomme käyttää NHL:n ajanottoa. Vaikka joillakin liigoilla on erilaiset säännöt ja muunnelmat, the NHL on kultainen standardi. Tyypillinen NHL jääkiekko peli koostuu 60 minuutin peliajasta. Tämä 60 minuutteja jaetaan kolmeen 20 minuutin jaksoon, kanssa 15 tai 17 minuutin tauot ensimmäisen ja toisen erän välissä, ja jaksot kaksi ja kolme. Ero 15 ja 17 minuuttia on se, televisioidaanko NHL-ottelu kansallisesti vai ei. On tärkeää huomata, että kellot alkavat klo 20 ja mene kohtaan 0, eikä toisinpäin.

Kuinka kauan jääkiekkopelit kestävät?

Useimmat liigat ympäri maailmaa, mukaan lukien NHL, ECHL, AHL ja useimmat Euroopan liigat noudattavat kolmen 20 minuutin jaksoformaattia. Suurin syy NHL-pelin pituuteen ovat mainoskatkot, välttämätön paha urheilun maailmassa.

Tämä antaa pelaajille mahdollisuuden levätä, valmentajia järjestämään joukkueensa uudelleen, ja laitepäälliköt tekemään korjauksia ja vaihtamaan laitteita. Näillä kolmella ajanjaksolla, kellot voivat pysähtyä milloin tahansa, jos erotuomari viheltää pilliin esimerkiksi rangaistuspotkutilanteessa, kiekko ulos rajoista, ja maalivahti torjui. Väliajat ovat myös silloin, kun areenan miehistö raapii, puhdas, ja ylläpitää jäätä. Nämä pelit, kun peliaikaa on vain tunti, pelkkä säätely voi kestää jopa kolme tuntia. Stanley Cup -pelit ovat tunnettuja siitä, että niissä on paljon otoksia ja pysähdyksiä.

Kuinka kauan jääkiekkopeli?

Se on vain säätelypeliä varten, jos pelien varsinainen peliaika päättyy tasapeliin, joukkueet menevät jatkoajalle. Vaikka NHL:ssä on tällä hetkellä uusi jatkoajan muoto, näin ei aina ollut. Ennen viimeaikaisia ​​sääntömuutoksia, NHL kopioi AHL:n, yhdessä ECHL:n kanssa, ja neljä pelaajaa molemmilla puolilla pelasi 5 minuutin jatkoajan. Sitten varten 2015-2016 NHL-kausi, he omaksuivat laajan suosion kolme vastaan ​​kolme ylitöitä, jossa kolme pelaajaa kustakin joukkueesta pelasi 5 minuutin jatkoajan. Jos voittajaa ei julisteta, pelit menevät rangaistuspotkukilpailuun, jossa joukkueet menevät luistelija vastaan ​​maalivahti paras kolmesta, joka jatkuu, kunnes on olemassa voittaja. Shootouts voi vaihdella mistä tahansa 5 to 10 minuuttia reaaliajassa.

henkilökohtainen jääkiekkomaila

Televisioiduissa NHL-peleissä ei ole mainoksia jatkoajan aikana, ja jääkiekkofanit kutsuvat niitä usein "ilmaiseksi jääkiekoksi", koska niiden päättymiseen voi mennä jopa koko peli..

NHL:n historian pisin jatkoaika oli käytössä 1936 Detroit Red Wingsin ja Montreal Maroonsin välillä, jossa jatkoaika koostui 116 minuuttia ja 30 sekuntia pelattu. Teki maalin 1-0 Detroit pelin lopussa. NHL:n historian kuuluisin jatkoaikapeli pelattiin NHL:n pudotuspeleissä vuonna 2000 Philadelphia Flyersin ja Pittsburgh Penguinsin välillä toukokuussa 4th sisään 2000 ja meni sisään 5th ylitöitä jälkeen 92 minuuttia ja 1 toinen pelasi jatkoajalla. Maalin teki pitkään Flyer, Keith Primeau.

Pisin AHL-ottelu pelattiin vielä äskettäin 2018 kun Leigh Valleyn Phantomeja ja Charlotte Checkersiä tarvittiin 86 minuuttia ja 48 sekuntia murtaakseen heidän 1-1 solmio, Phantomilla on myös toiseksi pisin AHL:n pudotuspelipeli 82 minuuttia ja 58 sekuntia pelattuaan Philadelphia Phantomsin mukana 2008.

NHL:n pudotuspelit ovat ainoa kerta, kun säännön ulkopuoliset säännöt muuttuvat. NHL:ssä pelataan edelleen kolme 20 minuutin erää. Jos NHL:n pudotuspelien pelit päättyvät tasapeliin, peli menee tietysti jatkoajalle. Tämä ero ajan myötä on 20 minuutin 5-5-jakso, jos jakso päättyy tasatulokseen, heidän tulee olla väliaika ja niin edelleen ja niin edelleen. Ottelussa jatketaan 20 minuutin jaksoja, kunnes voittaja julistetaan tekemällä pelin voittomaali.

Aiemmin mainitussa Red Wingsin ja Montreal Maroonsin välisessä pelissä oli kolme jaksoa ja sen jälkeen lähes kuusi lisäjaksoa.. Nämä yhdeksän jaksoa vastaavat melkein kolmea kokonaista jääkiekkopeliä, voitko kuvitella sen? Varsinkin pudotuspeleissä, kun sarja ratkeaa paras seitsemästä. Jääkiekkoilijat ovat täysin erilaisia.

Mitä tulee ei-ammattimaisiin jääkiekkopeleihin, ajat voivat olla hieman erilaiset. Yliopistojääkiekkootteluissa tehdään myös kolme 20 minuutin jaksoa, mutta pelit ovat paljon nopeampia. Tyypillisesti, yliopistojen jääkiekkopelejä ei televisioida kansallisesti, lisäämällä pelien nopeutta. Tämä on samanlainen myös alemmissa liigoissa, kuten AHL, ECHL, NAHL, CHL( WHL, QMJHL, OHL), ja SPHL. Vapaa-ajan jääkiekkoon, kuten aikuisten liigaan tai lasten liigaan, on kaksi vaihtoehtoa. He tekevät joko kolme 15 minuutin jaksoa lyhyillä tauoilla (5 minuuttia tai niin), tai kolme 20 minuutin jaksoa juoksevalla kellolla, mikä tarkoittaa, että kello ei pysähdy, jos viheltää. Näissä peleissä on myös lyhyet väliajat.

Tiivistettynä, niin, kuinka pitkä on jääkiekkopeli? useimpien jääkiekkopelien pituudet ja jakson pituus ovat tyypillisesti samat ammattitasoilla. Se on silloin, kun pääset alaikäiseen, juniori, ja nuorten jääkiekkoliigoissa ajoitus muuttuu. Huolimatta pienistä muutoksista itse pelin sääntöihin, peli on lähes universaali kieli eri maissa, kulttuurit ja taustat, jotka kaikki voidaan ymmärtää. Siksi pelaajat, jotka eivät aloita uraansa puhumalla englantia, voivat menestyä tässä urheilussa.