Hvor længe er hockeyspil?

Sendt afFinnStarKan 3, 2022

Hockey er en af ​​de længst etablerede og mest organiserede sportsgrene i Nordamerika og har professionelle ligaer over hele kloden. Sjov kendsgerning, det Stanley Cup er det ældste trofæ og sværest at vinde i nordamerikansk sport. Lande, der ikke har deres egen professionelle liga, vil nogle gange have deres egne hold fra en anden liga, såsom HC Kunlun Red Star fra Kontinental Hockey League aka KHL (Russisk "version" af National Hockey League ) der spiller i Beijing, Kina. Der er én ting, som dette storslåede spil har til fælles på tværs af alle ligaer og sprogbarrierer, og det er det grundlæggende i selve spillet. Vi skal især tale om længden af ​​en typisk hockeykamp.

Hvordan Ling er et hockeyspil?

De grundlæggende principper for en hockeykamps længde kommer alle til tiden. For nemheds skyld, vi kommer til at bruge NHL's tidtagning. Mens nogle ligaer har forskellige regler og variationer, det NHL er guldstandarden. Den typiske NHL hockey spil består af 60 minutters reguleringsspil. Dette 60 minutter er opdelt i tre 20-minutters perioder, med en 15 eller 17-minutters pauser mellem periode et og to, og periode to og tre. Forskellen mellem 15 og 17 minutter er, om NHL-kampen er nationalt tv-transmitteret eller ej. Det er vigtigt at bemærke, at urene starter kl 20 og gå til 0, og ikke omvendt.

Hvor længe varer hockeyspil?

De fleste ligaer rundt om i verden inklusive NHL, ECHL, AHL og de fleste europæiske ligaer følger de tre 20-minutters perioder format. Den største årsag til længden af ​​et NHL-spil er reklamepauserne, et nødvendigt onde i sportens verden.

Dette giver spillerne mulighed for at hvile, trænere til at omstrukturere deres hold, og udstyrsledere til at foretage reparationer og udskifte udstyr. I disse tre perioder, ure kan stoppe når som helst, hvis dommeren fløjter i tilfælde af f.eks. straffe, puck uden for banen, og redninger lavet af målmanden. Pause er også, når arena-mandskaber skraber, ren, og vedligeholde isen. Disse spil, mens der kun er en times spil, kan tage op til tre timer for bare regulering. Stanley Cup-kampe er berygtet for at have mange faceoffs og stop i spil.

Hvor længe er hockey spil?

Det er kun for reguleringsspil, hvis den ordinære spilletid ender uafgjort, holdene går til overtid. Mens NHL i øjeblikket har en ny form for overarbejde, det var ikke altid tilfældet. Før den seneste regel ændres, NHL kopierede AHL, sammen med ECHL, og havde fire spillere på hver side til at spille en 5-minutters overtid. Derefter for 2015-2016 NHL sæson, de adopterede de meget populære tre på tre overtid, hvor tre spillere på hvert hold ville spille en 5-minutters overtid. Hvis ingen vinder er erklæret, kampene går til en shootout, hvor holdene går skater versus målmand i en bedst af tre, der fortsætter, indtil der er en vinder. Shootouts kan variere hvor som helst fra 5 til 10 minutter i realtid.

personlig-hockey-stick

Tv-transmitterede NHL-spil har ikke reklamer under overarbejde og omtales ofte som "gratis hockey" af hockeyfans, da de kan tage op til en hel kamp at ende.

Den længste overtid, der har fundet sted i NHLs historie, var i 1936 mellem Detroit Red Wings og Montreal Maroons, hvor overtiden bestod af 116 minutter og 30 sekunder spillet. De scorede 1-0 Detroit i slutningen af ​​spillet. Den mest berømte overtidskamp i NHLs historie fandt sted under NHL Playoffs i 2000 mellem Philadelphia Flyers og Pittsburgh Penguins i maj 4th i 2000 og gik ind i 5th overarbejde efter 92 minutter og 1 anden spillet i overtiden. Målet blev scoret af lang tid Flyer, Keith Primeau.

Den længste AHL-kamp blev spillet endnu for nylig i 2018 når Leigh Valley Phantoms og Charlotte Checkers havde brug for 86 minutter og 48 sekunder til at bryde deres 1-1 binde, Phantoms holder også den næstlængste AHL-playoff-kamp med 82 minutter og 58 sekunder spillet, da de var Philadelphia Phantoms inde 2008.

Hvor længe er et hockeyspil?

Slutspillet for NHL er det eneste tidspunkt, hvor reglerne uden for regulering ændres. NHL spiller stadig tre 20-minutters perioder. Hvis et NHL-slutspil ender uafgjort, spillet går selvfølgelig til overtid. Forskellen på dette over tid er en fem mod fem periode på 20 minutter, skulle den periode ende uafgjort, deres vil være en pause og så videre og så videre. Spillet vil fortsætte med at have 20 minutters perioder, indtil en vinder er erklæret ved at score et vindermål.

Den tidligere nævnte kamp mellem Red Wings og Montreal Maroons havde tre perioder og derefter yderligere næsten seks perioder over tid. De ni perioder svarer næsten til tre hele hockeykampe, kunne du forestille dig det? Især i slutspillet, når en serie afgøres i bedst af syv. Hockeyspillere er helt anderledes bygget.

Når det kommer til ikke-professionelle hockeykampe, kan tiderne være lidt anderledes. College hockey spil har også tre 20-minutters perioder, men spillene er meget hurtigere. Typisk, college hockey spil er ikke nationalt tv-transmitteret, bidrager til spillets hurtighed. Dette er også det samme for lavere ligaer som f.eks AHL, ECHL, NAHL, CHL( WHL, QMJHL, OHL), og SPHL. Til fritidshockey såsom voksen- eller børneligaer, der er to muligheder. De laver enten tre 15-minutters perioder med korte pauser (5 minutter eller deromkring), eller tre 20-minutters perioder med kørende ur, hvilket betyder, at uret ikke stopper, hvis der fløjtes i gang. Disse spil har også korte pauser.

Afslutningsvis, så, hvor lang er hockeykamp? de fleste hockeykampe i længden og periodens længde er typisk de samme på tværs af de professionelle niveauer. Det er, når du kommer ned til den mindreårige, junior-, og ungdomshockeyligaer bliver timingen anderledes. På trods af mindre ændringer i selve spillereglerne, spillet er et næsten universelt sprog på tværs af forskellige nationer, kulturer og baggrunde, der alle kan forstås. Derfor kan spillere, der ikke begynder deres karrierer med at tale engelsk, trives i denne sport.