pasgemaakte-ys-hokkiestokke

Hoe lank is hokkiespel?

Gepos deurFinnStar aanMei 3, 2022

Hokkie is een van die langste gevestigde en mees georganiseerde sportsoorte in Noord-Amerika en het professionele ligas regoor die wêreld. Pret feit, die Stanley Cup is die oudste trofee en die moeilikste om te wen in Noord-Amerikaanse sport. Lande wat nie hul eie professionele liga het nie, sal soms hul eie spanne van 'n ander liga hê, soos die HC Kunlun Red Star van die Kontinental Hockey League, oftewel die KHL (Russiese "weergawe" van die National Hockey League ) wat in Beijing speel, Sjina. Daar is een ding wat hierdie wonderlike wedstryd in al die ligas en taalgrense in gemeen het, en dit is die grondbeginsels van die spel self. Ons gaan veral oor die lengte van 'n tipiese hokkiewedstryd praat.

Hoe Ling 'n Hokkiespel is?

Die basiese grondbeginsels van 'n hokkiespellengte kom almal neer op tyd. Ter wille van eenvoud, ons gaan die NHL se tydhou gebruik. Terwyl sommige ligas verskillende reëls en variasies het, die NHL is die goudstandaard. Die tipiese NHL hokkie wedstryd bestaan ​​uit 60 minute se regulasiespel. Hierdie 60 minute word in drie periodes van 20 minute opgedeel, met 'n 15 of 17 minute pouses tussen periodes een en twee, en periodes twee en drie. Die verskil tussen die 15 en 17 minute is of die NHL-wedstryd nasionaal op televisie uitgesaai word of nie. Dit is belangrik om daarop te let dat die horlosies begin om 20 en gaan na 0, en nie andersom nie.

Hoe lank duur hokkiespeletjies?

Die meeste ligas regoor die wêreld, insluitend die NHL, ECHL, AHL en die meeste Europese ligas volg die drie 20-minute periodes formaat. Die grootste rede vir die lengte van 'n NHL-wedstryd is die kommersiële pouses, 'n noodsaaklike euwel in die wêreld van sport.

Dit laat spelers toe om te rus, afrigters om hul spanne oor te leer, en toerustingbestuurders om herstelwerk te doen en toerusting uit te wissel. In hierdie drie tydperke, horlosies kan enige oomblik stop as die skeidsregter die fluitjie blaas in geval soos strafskoppe, puck buite perke, en besparings gemaak deur die doelwagter. Pouses is ook wanneer arena-spanne skraap, skoon, en hou die ys in stand. Hierdie speletjies, terwyl daar net 'n uur se speel is, kan tot drie uur neem vir net regulering. Stanley Cup-wedstryde is berug daarvoor dat hulle baie afreken en stops in die spel het.

Dit is net vir regulasiespel, as die reguleringstyd van die speletjies gelykop eindig, die spanne sal na oortyd gaan. Terwyl die NHL tans 'n nuwe vorm van oortyd het, dit was nie altyd die geval nie. Voordat die onlangse reël verander, die NHL het die AHL gekopieer, saam met die ECHL, en het vier spelers aan elke kant 'n 5-minute-verlenging laat speel. Dan vir die 2015-2016 NHL seisoen, hulle het die wyd gewilde drie op drie oortyd aangeneem, waar drie spelers van elke span 'n 5-minuut oortyd sou speel. Indien geen wenner aangewys word nie, die speletjies gaan na 'n skietgeveg, waar die spanne gaan skater teen doelwagter in 'n beste van drie wat aanhou totdat daar 'n wenner is. Skietgevegte kan van enige plek af wissel 5 aan 10 minute in reële tyd.

persoonlike-hokkiestok

Gestuurde NHL-speletjies het nie advertensies tydens oortyd nie en word dikwels na verwys as 'gratis hokkie' deur hokkie-aanhangers, aangesien hulle tot 'n hele wedstryd kan neem om te eindig.

Die langste oortyd wat in die geskiedenis van die NHL plaasgevind het, was in 1936 tussen die Detroit Red Wings en Montreal Maroons waar die oortyd uit bestaan ​​het 116 minute en 30 sekondes gespeel. Die aangeteken 1-0 Detroit aan die einde van die spel. Die bekendste oortydwedstryd in die geskiedenis van die NHL het plaasgevind tydens die NHL-uitspeelwedstryde in 2000 tussen die Philadelphia Flyers en die Pittsburgh Penguins op Mei 4ste in 2000 en het in die 5ste oortyd daarna 92 minute en 1 tweede gespeel in oortyd. Die doel is deur lang tyd Flyer aangeteken, Keith Primeau.

Die langste AHL-wedstryd is selfs meer onlangs in 2018 wanneer die Leigh Valley Phantoms en Charlotte Checkers nodig gehad het 86 minute en 48 sekondes om hul te breek 1-1 das, die Phantoms hou ook die tweede langste AHL-uitspeelwedstryd met 82 minute en 58 sekondes gespeel toe hulle die Philadelphia Phantoms in was 2008.

Hoe lank is 'n hokkiespel?

Die uitspeelwedstryde vir die NHL is die enigste keer wanneer die reëls buite regulasie verander. Die NHL speel steeds drie periodes van 20 minute. As 'n NHL-uitspeelwedstryd gelykop eindig, die wedstryd sal natuurlik na oortyd gaan. Die verskil met verloop van tyd is 'n vyf-op-vyf-periode van 20 minute, sou daardie tydperk gelykop eindig, hulle sal 'n pouse wees en so aan en so aan. Die wedstryd sal aanhou periodes van 20 minute hê totdat 'n wenner aangewys word deur 'n wedstryd-wendoel aan te teken.

Die voorheen genoemde wedstryd tussen die Red Wings en Montreal Maroons het drie periodes gehad en daarna 'n bykomende byna ses periodes van oortyd. Daardie nege periodes stel amper drie hele hokkiewedstryde gelyk, kan jy jou dit voorstel? Veral in die uitspeelrondes wanneer 'n reeks in 'n beste van sewe beslis word. Hokkiespelers is absoluut anders gebou.

As dit by nie-professionele hokkiespeletjies kom, kan die tye 'n bietjie anders wees. Kollegehokkiespeletjies doen ook drie periodes van 20 minute, maar die speletjies is baie vinniger. Tipies, universiteitshokkiespeletjies word nie nasionaal op televisie uitgesaai nie, dra by tot die spoed van die speletjies. Dit is ook soortgelyk vir laer ligas soos die AHL, ECHL, NAHL, CHL( WHL, QMJHL, OHL), en SPHL. Vir ontspanningshokkie soos volwasse liga of kinderligas, daar is twee opsies. Hulle doen óf drie periodes van 15 minute met kort pouses (5 minute of so), of drie 20 minute periodes met lopende horlosie, wat beteken dat die horlosie nie stop as 'n fluitjie geblaas word nie. Hierdie speletjies het ook kort pouses.

Ter afsluiting, so, hoe lank is hokkiewedstryd? meeste hokkiewedstryde in lengte en periodetydlengte is tipies dieselfde oor die professionele vlakke. Dit is wanneer jy by die minderjarige afkom, junior, en jeughokkieligas word die tydsberekening anders. Ten spyte van klein veranderinge aan die spelreëls self, die spel is 'n byna universele taal oor verskillende nasies, kulture en agtergronde wat almal verstaan ​​kan word. Daarom kan spelers wat nie hul loopbaan begin met Engels praat nie in hierdie sport floreer.